Svar på kommentar !

Hej hej svar på Paulina och Julias fråga är: vadå ofta ? Vad menar ni med ofta ?

Mål ! <3

Hej hej har nyss duschat efter fotbolls träningen :) När vi hade strafftävling så vann jag ;) <3 Aja nu ska jag
typ kolla på tv sen sova <3

bild från i lördags <3 -->

Solna centrum ! :)

Hej hej nu ska jag snart åka till solna och möta upp mamma för en liten fika :)
Aja bloggar mer sen :)

Sämst uppdatering !! :( <3

Aja men asså förlåt för sämsta uppdateringen men har varken haft tid eller lusta att blogga, I fredags hade min klass disco mellan klockan 6-10 :) Aa på lördag så var jag ute med wilma och fotade, Efter det sov jag hos henne :) I söndags så var jag i solna med mamma , jag fick en skinn jacka och en usa mönstrad bikini :)
Idag är det skola , Buuuu . Efter skolan vid 4 ska jag åka in till solna centrum och möta upp mamma och hennes kompis så vi ska gå och fika :)






   

/// Puss Liiv <3


Disco !!! :) <3

Hej hej !! Idag har våran klass disco !! :) Just nu är jag med Soliyana , Wilma , Angela och Luwam <3 :))
Aja men måste göra oss iordning nu ! :) <3

 // Puss Liiv

Dålig uppdatering!!

Sorry för dålig uppdatering har inte haft tid / lust att blogga , för det första har jag och wilma backat chokladbollar inför discot imorgon fredag !!! <3 Sen har jag mycket läxor och sånt shiit !!! :( Aja meen nu blir det bättre snart igen <3 Nu ska jag städa klart mitt rum , sen ska jag duscha och göra läxor inför imorgon :)

// Puss liiv

Friidrottsdagen !! <3

Hej hej ja som rubriken lyder så har vi friidrottsdag med skolan hela dagen , det blir nog kul :) Vi ska gå till solna hallen vid halv 9 :) Aja men efter skolan så ska jag vara med wilma och baka chokladbollar till discot på fredag :)






// Puss Liiv

Duscha!! :)

Hej hej nu har jag kommit hem från fotbollen , Nu ska jag ta en skön dusch och sen ska jag bara chilla framför datan / TV:n !  :) <3 Aja kommer nog inte blogga mer ikväll, Är ganska trött så ska nog sova snart :)

// Liiv

Fotboll !! :)

Hej hej , Nu drar jag på fotbolls träning  :) Sen när jag kommer hem så ska jag packa inför friidrottsdagen imorgon med skolan det kommer nog bli as kul :) Aja men jag kanske bloggar mer sen :) <3

// Puss Liiv

Doktorn !!

Tja idag är det skola. Men nu vid 11 så ska jag  vara hos doktorn och kolla en knöl som jag har haft i ögat sen i julas :( <3 Hoppas det bara är en vagel .. ! Aja bloggar mer sen :)

// Puss Liiv

Mat !! <3

Hej !! Idag var jag i skolan mellan 8:10-13:30 . Vi var på teater i hallonbergen från klockan halv 1 till halv 2 :) När jag kom hem vid halv 3 så var jag med Wilma , Angela och Soliyana :) Vi var inne och lite ute. Aja nu ska jag äta mat , det blir tacogratäng med tacochips :) Fett gott :) 

   
 // Puss Liiv <3


Teater !

Ja som rubriken lyder så var vi ju på Teater idag i hallonbergen . Nu ska jag vara med Angela , Soliyana och Wilma :) Vi ska typ sitta vid datan och chilla kanske vara ute :) Kanske bloggar mer sen !! :)
 Aja tja då !! <3 

          
  // Puss Liiv

Skola :( <3

God morgon !! Idag är det skola mellan klockan 8:10-14:30 .. Vi ska till hallonbergen klockan 12:20 tror jag aja iallafall vi ska på teater :S Annars ska jag väl bara vara med kompisar efter skolan och sen halv fem så ska jag plugga läxor :) <3 Aja ha en bra dag :)




// Puss Liiv

Sova :)

Hej hej !! Idag har jag varit i simhallen med Wilma, Efter simningen så fikade vi och gick hem till Elvira .Elvira var med julie ! Vi gick ut jag´,Elvira, Wilma och julie ..Vi var vid Wilma och typ snackade lite och bara chillade .. Aja men nu ska jag typ packa väskan inför imorgon och sen typ sova är as trött !!! :)




// Puss Liiv

Kista!

Idag har jag varit hemma hos Angela med Soliyana,Angela och Angelas syrra . Vi åt cheese ballz och drack coca cola :) Klockan fem åkte jag och soliyana till hallonbergen för att byta till tunnelbana mot kista :) I kista träffade vi Luwam och hennes mamma ... Och nu är jag hemma och ska snart duscha och kolla lite på datan/TV :)








(Gammal driv bild bara !! :) ! )


// Liiv

God morgon !

Tja ! Igår sov Wilma över hos mig, Vi satt vid datan och chillade bara :) Idag så ska jag nog bara chilla , Eller så ska jag vara med någon . Aja men nu ska jag äta frukost :)

Ha det bra!!! <3

                               /// Liiv

Tja !

Tja bloggen ! Idag har jag bara varit i skolan, Fett trök.. Vi började klockan 08 : 10 och slutade 13:40 :P Efter skolan gick jag och några kompisar hem till mig :) Vi åt pizza och drack cappucino (stavning?) Aja orka bloggar mer imorgon :) Ha de bra <3 // Liiv

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus